top of page

Woensdagen

Activiteiten

Woensdag is onze vaste dispuutsavond, net zoals bij alle andere disputen in Maastricht. Iedere woensdag eten we met de hele groep samen, elke week bij een ander lid. Er wordt dan gekookt en samen gegeten. Ook praten we bij over onze week en wordt er op z’n tijd een wijntje of biertje gedronken. Na onze dispuutsavond gaan we regelmatig naar de stad om op stap te gaan, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Naast onze vaste dispuutsavond hebben we maandelijks nog een extra activiteit. Zo organiseren we verschillende diners, een pyjamaparty, bioscoopavond en nodigen we onze papa’s, mama’s of broertjes en zusjes uit om kennis maken met het dispuutsleven. We vieren ook samen Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar. Daarnaast gaan we er elk jaar met het gehele dispuut een weekend op uit.

Evenementen

Het studenteleven kent een hoop evenementen die jaarlijks georganiseerd worden. Tijdens de INKOM organiseren we samen met andere geneeskunde disputen en verenigingen een feest, INTAKE. Ook gaan we naar het ULV en nodigen we daarvoor een dispuut buiten Maastricht uit, zodat we samen kunnen genieten van een geweldig hockeytoernooi. In 2023 deden we ook voor het eerst samen met een dispuut uit Enschede mee aan de Batavierenrace, de grootste estafetteloop ter wereld.

En natuurlijk zijn onze leden naast deze georganiseerde dingen nog veel vaker samen te vinden...

bottom of page